2016/01/30

JANUARY FAVS

Heippa, täällä kirjottelee rentoutunut bloggaaja! Kävin eilen tooosi pitkästä aikaa tallilla ja aamulla vielä lenkillä, niin kyllä on tosi hyvä olla just nyt! Mutta ei fiiliksistä tällä kertaa sen enempää, aattelin tällein tammikuun lähestyessä loppuaan tulla esittelemään teille muutamat mun suosikit, mitäs siihen sanoisitte?


 Freeman Chocolate & Strawberry -kasvonaamio 
Kyseessä on siis kosteuttava ja syväpuhdistava kasvonaamio, jossa on omaan nenään tosi kiva tuoksu. Oon käyttäny tätä ohjeen mukaan kaks kertaa viikossa, ja tää kyllä heleyttää ja raikastaa ihoa ihanasti! Aina tuottaa semmosen freshin olon kasvoille kun on käyttäny tätä. Ja hintakaan ei oo paha! Tätä löytyy ihan marketeista, omani ostin Tokmannilta ja hintaa oli vähän alle 5e! Tosi hyvä ja riittoisa tuote hintaansa nähden.



 Valokuvausopas arkeen ja juhlaan 
En yleisesti oo mikään lukutoukka, ja tänkin otin luettavaks ihan vaan äikän kurssia varten.. Pakko myöntää silti, että tää on ollu tosi hyvä kirja näin valokuvauksesta kiinnostuneelle. Kirja on siis Kenneth Lehtisen ja Mikko Pylkön käsialaa ja tykkään miten asiat on tässä kirjassa selitetty tosi hyvin ja havainnollistettu viel kuvien kanssa! Tullu mieleen niin monia hyviä ideoita valokuvauksen suhteen tota lueskellessa, että millonkahan ne sais toteutukseen asti..:D Ja toivottavasti ton lukemisesta ois ollu jotain apua tähän "peruskuvaamiseen":D


 Digitaalinen herätyskello 
Tää oli yks mun myöhästyneistä (ja tosi paljon toivotuista!) joululahjoista. Halusin tälläsen digitaalisen kellon ihan vaan sen takia, että mun ei tarvii keskellä yötä herätessä kömpiä ettimään puhelinta ja sieltä kelloa, vaan voin kätevästi tarkistaa sen tosta. Aluks oli vähän hankalaa tottua ton kirkkaaseen valoon yöllä, mutta kyllä se nyt sujuu!:D


 Pixel RW-221 -kaukolaukaisin 
Ja sitten toinen myöhästynyt joululahja! Tää oli mun ehdoton lemppari. Tulee helpottamaan tosi paljon mm. asukuvien ottamista, joten niitä toivottavasti tulee tulevaisuudessa näkymään blogin puolella enemmän! Sitten tosiaan kun kelit lämpenee.. Nää toimii tosiaan pattereilla, eikä tarvii sen kummempia asennuksia, kunhan lyö vaan tosta vastaanottimesta piuhan kameraan kiinni! Tosi yksinkertasta käyttää.

Ei mulla nyt muuta tällä kertaa! Oliko teille tuttuja juttuja mukana?:)

ps. Meen ens viikolla vuoden tauon jälkeen ite ratsastamaan, jännää!

2 kommenttia:

  1. Tuo kasvonaamio on ihan huippu!
    Digitaalinen kello on pelastus, ei tarvi enää nousta yöllä kattomaan kelloa vaan voi pikkusen päätä kääntämällä sen nähä :D
    Minkä kokosia muuten sun kuvat on, mulla itellä on vähän ongelmia näitten kokojen kanssa blogissa, niin siksi kyselen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, komppaan kahta ensimmäistä!:)

      Kuvan rajausten ynnä muiden muokkausten jälkeen muutan ne Paintilla leveyteen 860 kuvapistettä, korkeus määräytyykin sitten leveyden mukaan kun on ruksinut kohdan "Säilytä kuvasuhde":)

      Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!